Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Γιατί δεν δεσμεύονται εύκολα;

Όλο λέμε και ξαναλέμε ότι τα ζώδια του Αέρα, φλερτάρουν και αρέσκονται στο να τα φλερτάρουν, αλλά εύκολα, λιμάνι δεν πιάνουν! Γιατί όμως το λέμε αυτό;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Γιατί δεν δεσμεύονται εύκολα;

Τι είναι εκείνο που τα κάνει ένα τσικ (ίσως και περισσότερο) δύσκολα στο να δεσμεύονται;

Πριν ξεκινήσουμε να πω, ότι είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα, αν ανήκεις σε ζώδιο του Αέρα, έχεις ωροσκόπο, Σελήνη, αλλά κυρίως Αφροδίτη ή Άρη (αν είσαι άντρας), σε ζώδιο του Αέρα, το άρθρο αυτό σε αφορά. Για παράδειγμα, αν είσαι Ταύρος, αλλά έχεις Αφροδίτη στους Διδύμους, συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο, ακάθεκτος!

Η γρήγορη απάντηση που μπορώ να σου δώσω είναι, πως, τα ζώδια αυτά, είναι πολύ εγκεφαλικά και περνάνε τα συναισθήματα τους σαν, νεράκι από μπροστά τους. Πριν προλάβουν να τα επεξεργαστούν, έχουν ήδη προχωρήσει παρακάτω. Και πάλι όμως, δεν απαντάμε στο αρχικό ερώτημα: γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο; γιατί προχωρούν παρακάτω και δεν μένουν σε κάτι, πιο εύκολα, πιο σταθερά;

Νομίζω ότι έχει να κάνει με την φύση τους και μόνο. Είναι ζώδια του Αέρα: η διαρκής κίνηση, είναι μέρος της δομής τους, της νοοτροπίας τους. Δεν το κάνουν επίτηδες. Δεν θέλουν να πελαγοδρομούν και για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι θέλουν πολύ να πιάσουν λιμάνι, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα ευχαριστήσει κάποιο λιμάνι. Μοιάζουν λιγάκι σε αυτό το σημείο, με τα ζώδια της Γης που είναι πολύ απαιτητικά και συνεπώς, δύσκολα στο να τα ευχαριστήσεις.

Τα ζώδια του Αέρα, θέλουν να ικανοποιηθούν και να μείνουν σταθερά κάπου, αλλά επίσης επιθυμούν να έχουν έναν/μια σύντροφο που θα αποδειχτεί άξιος/α, στο να τα κρατήσει και να τα οδηγήσει στην δέσμευση. Περισσότερο λοιπόν, θεωρώ ότι τα ζώδια αυτά, μεταφέρουν το βάρος της δέσμευσης, της σχέσης και του χαρακτήρα της, στο (υποψήφιο) ταίρι τους! Είναι η πρόκληση που θέτουν και περιμένουν να βρουν αντάξιο παίχτη που θα δεχτεί να αναλάβει την υπόθεση.

Γιατί το κάνουν αυτό; Μα φυσικά, επειδή ο άξιος παίχτης, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα είναι εξίσου έξυπνος με εκείνα και περισσότερο σταθερός και προσηλωμένος στην ιδέα της σχέσης από εκείνα! Άρα τι έχουμε; Μια σχέση στην οποία δεν θα βαρεθούν, με έναν άνθρωπο που θα πατάει πόδι εκεί που πρέπει, γκάζι και φρένο αναλόγως!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved