Υπάρχει λόγος που μισείς τους Ζυγούς

Μπορώ να σου δώσω 4 λόγους και να σου αποδείξω ότι μισείς τους Ζυγούς, αλλά ταυτόχρονα, έχουν κι αυτό το «κάτι», που το κοιτάς με μισό μάτι, αλλά θα ήθελες και να το είχες!

Μισείς τον Ζυγό και το ξέρω, σου σπάνε τα νεύρα επειδή:

  • Είναι αβίαστα όμορφοι άνθρωποι, με λεπτότητα και χάρη, μέσα κι έξω κι αυτό σου σπάει τα νεύρα. Το καταλαβαίνω. Μια από τα ίδια. Κι εμένα μου σπάει τα νεύρα ή αβίαστη χάρη τους και μου έρχεται να ουρλιάξω που προσπαθώ και δεν τα καταφέρνω πάντοτε και τόσο καλά. Γιατί άλλο να το έχεις και να βγαίνει από μέσα σου, κι άλλο να το πιέζεις, να προσπαθείς να το διδάξεις στον εαυτό σου. Έτσι δεν είναι;
  • Βρίσκει πάντοτε μια λύση, δίνει καλές συμβουλές και σου δείχνει το πως να ζεις με την λιγότερη δυνατή τριβή, για να είναι ευτυχισμένο το δικό σου νευρικό σύστημα και να σε ευγνωμονεί. Ο Ζυγός μπορεί να κυνηγάει την τελειότητα (έναν περφεξιονισμό, τον έχει), γνωρίζει όμως καλά την τέχνη του να ζει όμορφα με όσο πενιχρά κι αν είναι τα μέσα που μπορεί να διαθέτει.
  • Μπορεί να κλείσει τα μάτια σε πολλά, αλλά τα όρια που θέτει ο Ζυγός είναι ξεκάθαρα και πάλι στοχεύουν στο να τον διατηρούν σε μια ευτυχισμένη κατάσταση. Ακούγεται απλό και σχεδόν παιδικό, αλλά ελάχιστοι μπορούν να το καταφέρουν αυτό. Θα κάνει υποχωρήσεις και όμως, υπάρχει μια αόρατη γραμμή, που όταν την διαβείς, με τρόπο λιτό και απέριττο, ο Ζυγός θα σε διαγράψει για το δικό του καλό! Κάνε το άμα μπορείς, χωρίς να σπάσεις αυγά και κεφάλια!
  • Τέλος, μισώ και ζηλεύω τον Ζυγό, διότι αποδεικνύει περίτρανα πως όταν θέλει, δεν μπορείς να τον πιάσεις από πουθενά και θα πάρει εκείνο που θέλει με τρόπο σχεδόν μαγικό. Συνήθως παλεύω για να επιβληθώ, για να πάρω αυτό που θέλω και το θεωρώ και λόγο για να παινεύομαι! Όχι όμως ο Ζυγός! Θα περάσει κάτω από τα ραντάρ και θα βγει στην επιφάνεια με ότι ζητάει, στο χέρι του. Έτσι απλά και σπαστικά!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

Η γυναίκα Ζυγός και τα «αγκάθια» της!

Είναι ο Ζυγός σχεσάκιας; Πραγματικότητα ή… μύθος;

Τα μαθηματικά του Ζυγού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved